| |||
Hazırlanışı | |||
Çokoprensleri bir kaba kuşbaşı şeklinde minik minik parçalayalım başka bir kapta krem şantiyle sütü çırpıp koyu bi kıvam yapalım. Yapılan kremayı doğranmış çokoprenslerin üstüne dökelim fındıklarıda peşinden kaşıkla iyice karıştıralım ve kaşık yardımıyla bir servis tabağına bir kaşık bir kaşık dökelim. Sonra üzerine pasta süsü ekleyip dondurucuya atalım 2 saat sonra yemeye hazır ama dondurucudan çıkar çıkmaz dondurma kıvamında yenmeli. Bize bu tarifi Amasya dan yollayan Çiğdem hanıma teşekkür ederiz. |
21 Ekim 2009 Çarşamba
Habersiz Misafir tarifi / Tatlılar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder